SERVEIS

Instal·lacions contra incendis

Garantim la teva seguretat i la dels teus treballadors

De la mateixa manera que és important assegurar el bon funcionament de la teva empresa, ho és garantir la seguretat dels teus empleats i de les teves infraestructures. Per aconseguir-ho, a més de comptar amb instal·lacions elèctriques i de ventilació que compleixin la normativa vigent i que tinguin en compte la salubritat de l’espai de treball, cal fer-ho amb sistemes que detectin qualsevol deflagració i evitin la seva propagació.

A SIMO dissenyem i muntem instal·lacions contra incendis a la mida de cada indústria. També utilitzem materials incombustibles i ens assegurem en tot moment que les infraestructures estiguin en perfecte estat. La millor forma de protegir és prevenir.

Sistema de detecció i alarma d’incendis

El nostre equip elaborarà un estudi de la teva empresa i, segons les característiques del teu negoci i de l’espai on està ubicat, dissenyarà un sistema que detecti l’existència d’incendis i que alerti als empleats del perill per tal de protegir-los.

Sistema d’extinció

Un cop detectat el foc, cal acabar amb ell. Els professionals de SIMO triaran el sistema d’extinció que millor s’adeqüi a les necessitats de la teva empresa i a la normativa vigent: ruixadors automàtics, extintors gasosos, aigua nebulitzada…

Sistema de detecció i alarma de fums

El foc no és l’únic risc al qual es pot enfrontar una empresa. El fum i els gasos també poden posar en perill als teus empleats. Disposar de sistemes capaços de detectar-los és clau. T’ajudem a implantar instal·lacions que compleixin aquest propòsit.

Sistema d’evacuació

És tan important disposar d’un sistema de detecció i extinció de focs i fums com d’un d’evacuació. Tenint en compte la legislació i les característiques de la nau o l’edifici, dissenyem i instal·lem sistemes que garanteixin la sortida dels treballadors.

ALTRES SERVEIS
simo instalaciones electricas

INSTAL·LACIONS
ELÈCTRIQUES

simo manteniment industries

MANTENIMENT
D’INDUSTRIES

simo fontaneria

FONTANERIA

CLIMATITZACIÓ

PROJECTES

Veure més projectes

Instal·lacions contra incendis
Instal·lacions elèctriques
Manteniment d’indústries
Fontaneria
Climatització
ELS NOSTRES CLIENTS
CONTACTA’NS

Visita’ns

Vine a veure’ns i
resoldrem els teus dubtes.
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept


C/Carrer Mas Racó, 6A, 17458. Fornells de la Selva, Girona


650 283 368


simo@simoindustries.com

Et truquem?

Només has d’omplir el formulari i et respondrem en menys 48 hores.

  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Vull rebre les últimes noticies

  Subscriu-te a la nostra NEWSLETTER

  No et perdis cap novetat


   He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.