SERVEIS

Manteniment d’indústries

Màxim rendiment i protecció per a la teva indústria

Per al bon funcionament d’una empresa és tan necessari comptar amb unes instal·lacions impecables com amb un manteniment industrial rigorós. Els professionals de SIMO estan especialitzats tant en la revisió de maquinària i instal·lacions de tota mena com en la seva reparació.

Només mitjançant un manteniment industrial professional es pot allargar la vida útil d’equips i instal·lacions i evitar caigudes de productivitat o accidents innecessaris.

Revisió d’instal·lacions i maquinària

Ens encarreguem de revisar els equips i les instal·lacions elèctriques, contra incendis, de climatització i fontaneria de la teva empresa. Ho fem de manera periòdica amb l’objectiu d’avançar-nos a possibles avaries i de minimitzar els costos d’una reparació, així com de parades de producció. La millor forma d’evitar fallades és prevenir-les.

Reparació d’avaries

Algun equip o instal·lació no acaba de funcionar? Els nostres professionals el repararan el més aviat possible perquè el procés de producció de la teva empresa es vegi interromput el menor temps possible i els costos econòmics i materials de la parada siguin mínims.

Posada a punt d’instal·lacions i maquinària

A més d’un manteniment industrial predictiu, a SIMO realitzem un de preventiu. Posem a punt els equips i les instal·lacions elèctriques abans que presentin fallades. Gràcies a aquest tipus d’accions ens avancem a les avaries i les corregim abans que suposin un risc per a la teva empresa i els teus treballadors.

Reparació d’urgència

En alguns casos, les avaries arriben sense avisar i en el pitjor dels moments. A SIMO disposem d’un equip tècnic que s’acostarà fins a la teva empresa per reparar d’urgència les teves instal·lacions i maquinària. El nostre objectiu és que la producció no es vegi afectada.

ALTRES SERVEIS
simo instalaciones electricas

INSTAL·LACIONS
ELÈCTRIQUES

simo instalacions contraincendis

INSTAL·LACIONS
CONTRA INCENDIS

simo fontaneria

FONTANERIA

CLIMATITZACIÓ

PROJECTES

Veure més projectes

Manteniment d’indústries
Instal·lacions elèctriques
Instal·lacions contra incendis
Fontaneria
Climatització
ELS NOSTRES CLIENTS
CONTACTA’NS

Visita’ns

Vine a veure’ns i
resoldrem els teus dubtes.
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept


C/Carrer Mas Racó, 6A, 17458. Fornells de la Selva, Girona


650 283 368


simo@simoindustries.com

Et truquem?

Només has d’omplir el formulari i et respondrem en menys 48 hores.

  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Vull rebre les últimes noticies

  Subscriu-te a la nostra NEWSLETTER

  No et perdis cap novetat


   He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.