SERVEIS

Climatització

Ventilació i climatització per a un espai saludable

És igual el sector professional al qual pertanyi el teu negoci: disposar d’un sistema de ventilació i climatització adequada és necessari per garantir la salubritat de l’àrea de treball i la seguretat dels teus empleats.

Basant-nos en l’activitat de la teva empresa i en les seves dimensions, dissenyarem i instal·larem el sistema de climatització i ventilació que millor s’adeqüi a les teves necessitats i a la legislació vigent. D’aquesta forma no només assegurarem que la temperatura, humitat i qualitat de l’aire de la nau industrial sigui la idònia; també que el rendiment de treballadors i maquinària sigui òptim.

En aquest procés tindrem en compte, a més, factors com l’eficiència energètica i apostarem per aquelles solucions que suposin un menor cost per al Medi Ambient.

Sistemes de climatització

A SIMO dissenyem, fabriquem i muntem sistemes de climatització a mida perquè la humitat, la temperatura i el grau de puresa de l’aire sigui exactament el que requereix la teva empresa i els teus empleats.

Sistemes d’extracció i renovació de l’aire

Hi ha indústries que, pels processos productius que aborden, generen un ambient incòmode per al treballador. El nostre equip de professionals dissenya i instal·la sistemes d’extracció i renovació de l’aire per garantir la seva qualitat.

Aires condicionats i bombes de calor

Tenint en compte les dimensions de l’àrea de treball i l’activitat de la teva empresa, ideem i instal·lem aires condicionats i bombes de calor que assegurin que la nau industrial estigui a la temperatura correcta.

Intercanviadors de calor

A SIMO estem especialitzats en la instal·lació d’intercanviadors de calor. Es tracta de refrigeradors que permeten la transferència de temperatura entre fluids i que se solen utilitzar per a la calefacció i refrigeració de l’aire.

ALTRES SERVEIS
simo instalaciones electricas

INSTAL·LACIONS
ELÈCTRIQUES

simo instalacions contraincendis

INSTAL·LACIONS
CONTRA INCENDIS

simo manteniment industries

MANTENIMENT
D’INDUSTRIES

simo fontaneria

FONTANERIA

PROJECTES

Veure més projectes

Climatització
Instal·lacions elèctriques
Manteniment d’indústries
Instal·lacions contra incendis
Fontaneria
ELS NOSTRES CLIENTS
CONTACTA’NS

Visita’ns

Vine a veure’ns i
resoldrem els teus dubtes.
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de privacitat.
I Accept


C/Carrer Mas Racó, 6A, 17458. Fornells de la Selva, Girona


650 283 368


simo@simoindustries.com

Et truquem?

Només has d’omplir el formulari i et respondrem en menys 48 hores.

  He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.
  Vull rebre les últimes noticies

  Subscriu-te a la nostra NEWSLETTER

  No et perdis cap novetat


   He llegit i accepto les Condicions Generals i la Política de Privacitat.